Slingers opgeruimd

Drie weken niet gekraamd. Vrij geweest maar wat is er veel gebeurd.  

fotodagboek(photodiary)ipv een blog. Logeerpartij/sterretjes aangestoken/kraamvrouw op bezoek gehad/prullenbakken niet meer veilig in huis/kaarten voor onder de kerstboom geschreven/kerst gevierd/nichtjes samen in bed bij oma/bos gewandeld/in museum gedanst/oliebollen gebakken/geproost met lieve vrienden op nieuwjaar/30 eters tijdens nieuwjaarsdag-traditie in ere houden ter nagedachtenis van lieve moeder/verjaardag oudste dochter gevierd/met dochter en kleintjes op stap en pannenkoeken gegeten/appeltaart op moeders manier gebakken/weer een jaar ouder geworden/en nog veeeeel meer. Zomaar 3 weken voorbij. Ik was vrij maar heb mij geen moment verveeld. Het waren rijk gevuld maar enorm fijne dagen. Het nieuwe jaar is begonnen, de kerststal is opgeruimd. Het “normale” leven is weer begonnen. De slinger ligt weer in de kast. Ik geniet nog na en ben klaar voor nieuwe uitdaging.