Kan je Alsjeblieft Nicolette????

De Sint met zijn Piet hadden we nog maar net uitgezwaaid, de kleinkinderen twee dagen te logeren gehad of ik werd weer gebeld door kraambureau met de mededeling dat er bij een voorkeursgezin voor mij een dochter geboren was en dat het gezin inmiddels al thuis was gekomen. Eigenlijk zou ik nog even vrij zijn, de drukte van werken/oppassen/sinterklaasvieren/oppassen voelde ik nog goed in mijn lijf. Ik was ook niet toe gekomen aan het huishouden in onze eigen toko…! Kan je Nicolette? Alsjeblieft, we hebben ook niemand anders! Gelukkig had ik voor die tijd allemaal leuke dingen gedaan. Ja ik was druk geweest, maar als je dingen doet die je leuk vind krijg je daar alleen maar energie van, ik wel in ieder geval. Zo was ik vlak voor Sinterklaas met lieve vriendin naar optreden van Stef Bos geweest. Voor het optreden gingen we nog een hapje eten, en wat schetst mijn verbazing? “Onze Stef” zat daar ook te eten! Dat was geweldig! We zaten naast elkaar en hebben een heel gezellig gesprek gehad, dus onze avond kon al niet meer stuk. Vlak daarna hilarische Sint en Piet op bezoek gehad met alle kinderen en schoonmoeder erbij, het was GEWELDIG. Ok√©, er lag genoeg werk thuis, onze lieve kleinzoon zou 2 dagen later zijn 1e verjaardag bij ons thuis vieren…, maar als ik dan gebeld word, begint het toch weer te kriebelen, dus ik ben gegaan. En dan kom ik terug in een gezin waar ik drie jaar geleden ook gekraamd heb, waar de deur open word gedaan door het allerliefste mooiste meisje dat je kan bedenken. “Ben jij dat poppetje van 3 jaar geleden?” sta ik even later met een prachtige baby in mijn armen en ervaar ik de dagen die volgen dat ik kraam in een gezin waar alles enorm goed gaat ; “volgens het boekje”. De week was druk, met veel leuke dingen naast het kramen maar als je met plezier kan werken is het allemaal goed te doen. Nu logeren dochter en kleinkinderen bij ons en hoor ik ons allermooiste liefste meisje naar zichzelfkijkend in de ruit prachtig zingen: “ik ben zo blij en vind je zoo lief…” Mijn lijf is moe maar Oh, wat is het leven mooi.