terug van weggeweest

familie compleetIMG-20160804-WA0008 Na een vakantie van 3 weken Zeeuwse Riviëra is het gewone leven weer volop begonnen. Stil en rustig is het niet geweest. Het voordeel van vakantie in eigen land is dat de thuisblijvende of elders vakantievierende kinderen als het mogelijk is natuurlijk even ouderwets van het bekende gevoel willen genieten en dat is heerlijk. Ik ben het beste als er reuring en gezelligheid is. Je eigen kinderen dat is geen visite want eerlijk is eerlijk: daar heb ik in de vakantie echt even geen zin in. Het was in Zeeland weer thuiskomen, al jaren gaan wij naar dezelfde camping en eenmaal daar voel ik mij heerlijk. De wind, de zeelucht, het strand, de vrijheid. Het weer was na de hittegolf thuis niet echt zoals we gewend zijn maar ik had mijn boeken meegenomen en kon lekker lezen. Je leeft sowieso buiten en dat is genieten. Genieten doe ik ook van de kinderen en kleinkinderen die gelijk al mee waren. In eigen tent op eigen plek op de camping maar wel fijn in de buurt, dus het geven van flesjes en luiers verschonen is gewoon doorgegaan, heerlijk. Volop nostalgie omdat wij jaren geleden onze eigen kinderen naar het recreatiegebeuren van “De Boshut” , nu zat Saar daar te knutselen, te luisteren, te dansen en te zingen. Zo bijzonder om het mee te mogen maken en het allemaal meebeleven. Ook kleindochter Isis bleef na bezoek van dochter Angeline paar nachtjes logeren bij ons. Toen zaten er twee kleindochters bij “De Boshut”. De tijd stond even stil, maar ook het besef dat je van elk moment moet genieten want het vliegt voorbij. Morgen sta ik er weer bij voor een nieuw gezin. Komende maanden zijn weer goed volgeboekt met bekende gezinnen maar voor nu is het weer vol verwachting afwachten op wat komen gaat.